Verhuisliften huren.


Geraken uw meubelen, gereedschappen of waardevolle spullen niet langs de trap of personenlift ? Geen probleem !Loca-Lift biedt u verschillenden verhuisliften aan die van de 1ste tot de 23ste verdieping uw spullen te verhuizen met een maximaal gewicht van 300 kg..
In afwachting tot een samenwerking blijven we ter jullie beschikking voor bijkomende informatie.

Om een online offerte aan te maken klik hier.

Zoekt u een verhuislift in uw regio ? Brussel, Charleroi, Bergen, Luik, Namen, Limburg, Leuven, Antwerpen, Gent en Oostende.

Nieuw verhuislift regio Luxembourg, klik hier !

 

Demenagement Help Move

Verhuizingen

Bent u zoek naar een professioneel en betrouwbare verhuisfirma? contacteer dan Help Move. Onze vakmannen verhuizen u in een oogknip aan een zeer interessante tarief. We bieden uw bvb onze formule aan 199€ ( forfait 2uur ) met een vershuiswagen, verhuislift en 2 vakmannen. Voor meer informatie, klik hier.


Loca Grue votre référence en location de grue

Location de Grue

Loca Grue biedt u het huren van een autokranen..
Wij zullen zorgvuldig die aanhangkraan komen leveren bij julie op de werf, jullie bedienen de kraan zelf. De huurtijd van de kraan wordt op voorhand besproken en vastgelegd, voor meer informatie klik hier .

Naast onze aanhangkraan, bieden we jullie ook het huren van een autokraan. Bij deze reservatie is er een bediener voorzien die de kraan bedient. Voor het juiste tarief te kennen, klik hier

Onze partner in regio Vlaanderen :

Van Verhuur

Sobeltax Rental : Bestelwagen verhuur voor uw verhuizing.Location de Boxes

votre meilleur partenaire pour le stockage de meubles sur bruxelles

Safestore Self-Storage! Uw ideale opslagpartner biedt u 6 opslagcentra in België: schoon, geventileerd en veilig.

Contacteer ons voor meer informatie.

Contactez-nous.


Hoogwerkers.

M&C service is een dynamische bedrijf bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van hoogwerkers met of zonder chauffeur. Zowel in zware vrachtwagen als in lichte vrachtwagen. Zij bieden een veilige toegang voor alerlei werken die in hoogte gebeuren. Wij handelen in tal van activiteiten zowel bouw, industrie, schoonmaak en snoeien.
Voor alle moeilijke toegangen zijn we actief in heel België. We kunnen jullie zelfs een vrachtwagen hoogwerker aanbieden die tot 32m hoog kan en die aan de beste markt prijs. Onze vakmannen hebben een volledige formatie ontvangen om veilig te werken op jullie werven. Ons personeel helpt jullie ter plaatse ook, zodat uw winstgevenheid stijgt. Aarzel niet om ons te contacteren om te weten welk materiaal het best gebruikt kan zijn voor uw werken ui te voeren..

Contacteer-ons.

 


Sobeltax Rental : Bestelwagen verhuur voor uw verhuizing.


Okkazie voertuigen

Op zoek naar een okkazie vehuislift? Lift Express biedt u tweedehands voertuigen aan! We vernieuwen vaak ons wagenpark, wat betekent dat we voertuigen te koop hebben.

Onze voertuigen worden altijd onderhouden bij dealers. De ladderlift wordt driemaandelijks gecontroleerd en is altijd in orde. Je gaat aan de slag in de liftservice, begin met een van de gebruikte liften van Lift Express.

Klik hier om onze okkazie voertuigen te ontdekken of klik op afbeeldiong


Contacteer ons

Loca Lift SPRL
Chaussée de Tubize 485A
1420 Braine l'Alleud
+32 2 346 77 27
loca-lift@skynet.be